Rally Leo Club de Bourbon Oss


Genieten voor het goede doel
 

Over ons

 

Een Leo club is een groep studerende en werkende jonge mensen in de leeftijd van 18 tot 35 jaar die regelmatig bij elkaar komen om activiteiten te organiseren waarmee goede doelen worden gesteund.

LEO staat voor: Leadership, Experience en Opportunity. Voor het organiseren van allerlei activiteiten worden binnen de Leoclub commissies gevormd, die elk hun eigen taak vervullen. Je krijgt hierin de kans om in een gemoedelijke omgeving je organisatietalent te ontwikkelen en brede ervaring op te doen. Bij de LEO’s krijg je dus alle kans om je optimaal te ontplooien, waarbij je je inzet voor hen die hulp nodig hebben.

De Leoclubs in Nederland zijn onderdeel van Lions Clubs International en zijn verenigd in de Vereniging Leo Clubs Nederland (VLCN). Wereldwijd zijn er 400 Leoclubs die samen met de Lions de grootste service-organisatie ter wereld vormen met meer dan 1,5 miljoen leden.

Regelmatig organiseren we activiteiten om goede doelen te steunen, en dit keer hebben we besloten om dit te doen in de vorm van een Rally. 

Wil je meer informatie over ons neem dan een kijkje op onze website: Leocluboss.nl