Rally Leo Club de Bourbon Oss


Genieten voor het goede doel
 

Sponsoren

De rally van 2017 wordt mede mogelijk gemaakt door de volgende sponsoren:

Volvo Vos Autobedrijven

De Rally organisatie mag (tussen alle old timers door) in hele mooie, nieuwe auto's rijden, namelijk een aantal auto's van Volvo! Dit is mede mogelijk gemaakt door Volvo Vos in Oss! Wij zijn erg blij met de samenwerking met deze VIP Sponsor!

Website


PPH Notarissen

Leer je tijdens de rally de liefde van je leven kennen? En denk je erover na om nu al te gaan hokken? Laat je eens adviseren door PPH Notarissen! Of hebben jij en je bijrijder het over business en denken jullie er aan om een bedrijfje te starten? PPH Notarissen staat voor je klaar met informatie en advies op meerdere momenten in het leven. Zij ondersteunen je bij het maken van keuzes en zorgen voor het juridisch juist vastleggen van jouw zaken. 

Website    Facebook


ERAC

De Leo Rally heeft natuurlijk een maatschappelijk belang, wij proberen zoveel mogelijk op te halen voor Zwemvereniging GespOss. Maar hoe werkt dat bij een grotere aanpak, bijvoorbeeld wanneer regio's hun economische en maatschappelijke ambities willen realiseren? ERAC (European and Regional Affairs Consultants) zorgt voor impact door hen hierin te ondersteunen. Dat gebeurt vaak via de benutting van kansen die het Europese speelveld biedt. Regionale ontwikkeling in de Europese context vormt dan ook het hart van ERAC's missie. 


Health en Beautycentre Wilke

Toe aan een middag relaxen of heb je een oppepper nodig voor jouw huid na het rijden van de rally komende zaterdag? Ga dan naar Health & Beautycentre Wilke in de Kerkstraat in Oss. Het team van Wilke staat voor de optimale combinatie van gegarandeerde huidverbetering, en balans tussen uiterlijke en innerlijke schoonheid. Zij zijn specialisten in huidverbetering en bieden een complete doeltreffende behandelingen afgestemd op uw huidtype voor vrouw en man. Dus ook na de rally, een stralende huid bij Wilke!

Website  Facebook

 

Uitgetypt

Tijdens de Rally leest de bijrijder de routebeschrijving voor, van tekst naar spreken. Bij onze sponsor Uitgetypt.nl gaat het net even anders. Uitgetypt.nl is een transcriptie bureau. Transcriberen is het omzetten van audio naar tekst. Uitgetypt.nl is gevestigd in Tilburg en opereert in 11 landen waaronder Duitsland, Spanje en Brazilië. Dus heb je een focusgroep waarbij je het één en ander aan audio hebt opgenomen of heb je binnenkort een interview en wil je geen woord hiervan missen? Neem dan contact op met Uitgetypt.nl.

Website


Qien

De LEO rally rijden is een talent op zich! Maar bent u op zoek naar het talent van de toekomst voor uw organisatie? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij bieden talenten die zorgen voor een cultuurverandering, verjonging, innovatie en kostenbesparingen binnen uw bedrijf. 

Qien is ook een kickstart van je carrière. Als je het ontwikkeltraject van Qien doorloopt heb je een rugzak vol met ervaring, opleiding en vaardigheden en heb jij de werkgevers voor het uitzoeken. Interesse? Neem dan contact op met Qien. 

Website  Facebook


De fotograaf die tijdens de Rally de foto's maakt, worden gemaakt door: VanAnaarPeter.nl

Website 


De goodiebags worden mede mogelijk gemaakt door: 
De startlocatie wordt mede mogelijk gemaakt door: Food Loods Oss

Website  Facebook
Sponsoren van de loterijprijzen: